Loredana Chivu și-a dus noua mașină Lamborghini Urus în satul natal. Cum a reacționat o țărancă din Lungulețu când a văzut bolidul de 300.000 de euro

Face ce face și tot acasă se întoarce! Loredana Chivu i-a lăsat mască pe sătenii din Lungulețu, după ce s-a afișat pe uliță cu bolidul său de 300.000 de euro. Lamborghini-ul se pare că a impresionat pe toată lumea, de vreme ce un sătean a rămas cu gura căscată atunci când l-a văzut.

Loredana Chivu a plecat să dea o tură în satul natal, Lungulețu, cu noul ei bolid de lux.

Cum pe ulițe sătenii nu prea sunt obișnuiți să vadă asemenea mașini luxoase, blondina a rupt gura târgului și le-a arătat tuturor bijuteria pe patru roți, așa că nu este de mirare că, în timpul unui story postat de Loredana chiar pe contul ei de Instagram, un sătean a rămas cu gura căscată și s-a uitat luuuung după bolidul ei de lux căruia, apropo, i-a schimbat culoarea și l-a personalizat puțin.

Loredana Chivu a ales să colanteze mașina de lux în culoarea portocaliu, astfel încât bolidul să fie un pic mai feminin.

Loredana Chivu rupe tăcerea! A spus totul despre milionarul din Arad: ”Nu este însurat!”
Cine este afaceristul din Arad care-i face cadouri Loredanei? O mașină de nu mai puțin de 380.000 de euro și-a achiziționat, de curând, Loredana Chivu, iar zvonurile au început să curgă. Un bărbat misterios i-ar fi făcut spectaculosul cadou, mașina visurilor! În platoul de la Antena Stars, Loredana a ținut să spună, din start, că bărbatul nu este însurat, așa cum s-a vorbit pe la colțuri.

Tot ea a mai spus că, momentan, nu este o relație de iubire între ei, ci încă se află în perioada de tatonare. ”Există mai mulți pretendenți în viața mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat. Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a declarat Loredana Chivu.