Loredana a dezvăluit unde nu îi place să fie atinsă. Are o senzație extrem de neplăcută, masajul devine dificil

Jurata X Factor i-a „retrogradat” pe băieţi, chiar de ziua lor şi i-a supus unui joc marca Neatza, care de-a lungul timpului le-a dat mari bătăi de cap artiştilor prezenţi în platou. Astfel, Răzvan şi Dani vor ocupa locul invitaţilor şi vor fi luaţi la întrebări de către Loredana în cadrul jocului „Am / N-am!”.

Provocarea „Am/N-am” este un joc extrem de interesant, care te pune să spui tot adevărul. Întrebările atent alese de echipa Neatza au fost puse de către Loredana pentru Florin RisteiDani OțilRamona Olaru și Răzvan Simion.

Cei cinci au răspuns cu „Am” (făcut) sau „N-am” (făcut) la unele dintre cele mai intime și ascunse întâmplări împachetate sub forma unor întrebări.

Loredana a fost cea care i-a „obligat” să spună adevărul și au creat un show plin de umor. Însă, cântăreața nu a fost nici ea dată la o parte și, din poziția de moderator, a trecut în poziția de participant la joc. Frumoasa jurată de la X Factor a făcut devăzluiri care i-au lăsat muți pe colegii ei de televiziune.

Unde nu îi place Loredanei să fie atinsă

Pare că timpul a stat în loc pentru Loredana, care la vârsta de 50 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții și un chip impecabil. Jurata X Factor se poate mândri și cu o calitate extrem de apreciată: este foarte sinceră!

În timpul jocului, Răzvan a fot primul care a dezvăluit că până la vârsta de 35 de ani nu s-a dus la masaje deoarece nu suporta să fie atins pe piele. De aici, Loredana a făcut și ea o dezvăluire initmă: „Eu pe buric nu suport, sincer, am o problemă, dar asta să rămână între noi”, spune Loredana cu zâmbetul pe buze, la Neatza cu Răzvan și Dani.

PE ACEEAȘI TEMĂCare este motivul pentru care Dani Oțil “nu vrea să facă nunta”. Ce i-a spus Gabrielei pe platoul de filmare

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o cariera de succes în spate, ea a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu noutăți de fiecare dată.

Luni, pe 1 februarie, Neatza cu Răzvan și Dani a sărbătorit 13 ani de existență! Prieteni dragi şi cei mai iubiţi artişti din România au fost alături alături de campionii dimineţilor perfecte pentru a sărbători momente de colecţie, marca Neatza cu Răzvan şi Dani. Fiindcă 13 e număr cu ghinion, Răzvan și Dani au decis să aniverseze 12 ani bis de Neatza!