Liviu Dragnea, pregătit să arunce bomba. Fostul lider PSD are multe de spus: “Mulți nu vor dormi”

Liviu Dragnea și-a terminat de făcut analizele iar medicii i-au dat o veste bună: nu suferă de boli grave, iar problema la coloană poate fi tratată, așa că fostul președinte al PSD este pregătit de luptă! Acesta amenință acum că va accepta invitația unei televiziuni, iar declarațiile sale vor fi incendiare!

Liviu Dragnea, pregătit să arunce bomba, în direct la TV

Cel care a făcut anunțul legat de Liviu Dragnea a fost același om care ne-a ținut pe toți la curent cu ce s-a întâmplat după gratii cu fostul lider PSD. Vorbim despre Codrin Ștefănescu, care a spus că fostul său șef pe linie de partid se pregătește să iasă la declarații.

”În curând va ieși la tv! Foarte curând! În seară asta ne-au dat și doctorii câteva vești bune, deci e apt de lupta! Va continuă tratamentul pentru problema de la coloana, evident, dar asta nu reprezintă un obstacol! Am vrut să va anunț, să știți și să sperați!”, a anunțat Codrin Ștefănescu pe contul de Facebook.

”Mulți nu vor dormi după anunțul acesta”

Tot Codrin Ștefănescu a spus zilele trecute că ”puternicul” Liviu Dragnea se pregătește să vorbească, iar anunțul său pare să fie o amenințare pentru unele persoane, despre care Ștefănescu a spus că vor avea coșmaruri, după ce vor auzi ce are de spus fostul președinte PSD.

”E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis că în câteva zile va acceptă invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi după anunțul acesta! Va îmbrățișează pe toți!”, anunța Codrin Șefănescu.

Liviu Dragnea se consideră deținut politic și a rămas îngrozit de ce a descoperit atunci când a ieșit din închisoare. Fostul președinte PSD a spus că atunci când a intrat la închisoare a lăsat o Românie prosperă, iar când a ieșit a găsit o țară amanetată de o dictatură feroce.

”A fost o perioadă de doi ani şi două luni de chin şi suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare parte a populaţiei a înţeles azi de ce am ajuns aici. Când am plecat, România era o ţară prosperă. Din păcate, azi e o dictatură feroce, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii.

Mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut în instanţă să-mi recunosc vinovăţia pentru a valida acest dosar politic, dar am refuzat. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni, pentru că la TMB este destul de clar ce s-a întâmplat”, spunea Liviu Dragnea în ziua eliberării din detenție.