Lidia Buble și-a dus noul iubitul la familia ei. Pe cine a cunoscut actorul cubanez Harlys Becerra

Lidia Buble este în centrul atenției după ce a confirmat relația pe care o are cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi petrec clipe minunate în România, iar de curând cântăreața l-a dus pe noul ei partener acasă, să-i cunoască o parte din familie.

Artista are o relație de mai multe luni cu un actor din străinătate pe nume Harlys Becerra, care a venit zilele acestea în România. Cei doi au vizitat mai multe locuri din oraș și au plecat și în alte locuri din țară.

Lidia Buble și-a dus iubitul acasă, acolo unde a cunoscut-o pe sora sa mai mică, Lorena. Cea din urmă a purtat conversații lungi cu actorul și i-a vorbit despre pasiunile sale, iar artista nu a aratat momentul și a postat pe Instagram un filmuleț cu aceasta și descrierea amuzantă: “Îi face capul calendar”.

Actorul a venit în România pentru a petrece timp cu iubita sa și pentru a-i cunoaște familia și prietenii, semn că între ei este o relație serioasă. Dacă până acum vedeta a fost extrem de discretă cu relația sa, în prezent ea postează des imagini alături de partenerul său și a confirmat oficial relația de iubire.

Nu se știe însă dacă Lidia Buble l-a dus pe iubitul ei și la tatăl său, care nici pe Răzvan Simion nu l-a cunoscut. Și, conform declarațiilor sale, tatăl său își dorește să-l cunoască doar pe cel cu care ea se va căsători.

Lidia Buble a primit zilele trecute o serie de întrebări despre relația sa și a vorbit puțin despre legătura dintre ea și Harlys Becerra.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Aceasta este prima relație oficială a Lidie Buble, după despărțirea de Răzvan Simion.

Concurenta de la Asia Express și-a găsit liniștea în brațele unui actor cubanez, recunoscut la nivel internațional pentru rolurile pe care le-a avut în producții precum Vis a Vis, Side Games și Wasp Network.

Cântăreața a confirmat relația pe care o are cu arătosul bărbat. Deși s-a speculat săptămâni la rând că cei doi ar avea o legătură, în urma inimioarelor pe care și le lăsau în comentarii pe Instagram, au ales să fie, totuși, discreți o perioadă lungă de timp.

Relația lor de iubire ar fi mult mai veche și ar fi început încă din primăvara acestui an. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori pe parcursul lunilor și au petrecut vacanțe de vis în Ibiza și Madrid.