Lidia Buble, imagine rară cu toate surorile sale. Cât de frumoase și cât de bine seamănă între ele

Lidia Buble se mândrește cu o familie mare și frumoasă. De curând, artista a publicat o serie de fotografii cu surorile sale, iar fanii au reacționat aproape instant. Iată cât de frumoase sunt cele cinci surori și cât de bine seamănă.

Lidia Buble, imagini rare cu surorile ei. Cât de bine seamănă între ele fetele

Lidia Buble se mândrește cu niște surori foarte frumoase, artista nu ezită niciodată să publice imagini cu acestea. Însă prietenii virtuali ai artistei au observat un detaliu inedit: fetele seamănă foarte bine între ele.

Cântăreața a fost înzestrată cu trăsături foarte frumoase, care au ajutat-o în cariera de artist foarte mult. Iată că, ajunsă celebră, ea nu și-a uitat originile și foarte des merge acasă, la părinții ei, unde petrece timp alături de familie. Nu este prima dată când artista a publicat imagini cu surorile sale, însă nu se întâmplă des ca ea să reușească să le prindă pe toate la un loc și să se fotografieze.

Iată că, de această dată, Lidia Buble a publicat pe rețelele de socializare

Iată cât de frumoase sunt fetele și ce bine seamănă între ele:

Iată cât de frumoase sunt fetele și ce bine seamănă între ele:

Lidia Buble își iubește foarte mult surorile, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din multele postări pe care ea le face pe rețelele de socializare. În cadrul seriei de imagini publicată pe Instagram, vedeta a atașat și o descriere în care explică cât de mult ține la surorile sale.

„Așa arată fericirea”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare.