Leo de la Strehaia, condamnat la închisoare cu executare. A fost reținut, cât timp va sta după gratii

Leo de la Strehaia, bărbatul cunoscut pentru cuceririle sale din lumea mondenă, are probleme cu legea. El și mama sa, Maria Mihai, aka Patroana, au fost condamnați la închisoare cu executare, iar decizia Tribunalului București este definitivă.

Leo de la Strehaia, al cărui nume real este Ion-Stelică Mihai, a fost ridicat de oamenii legii, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală.

Câți ani va sta Leo de la Strehaia la închisoare

Leo de la Strehaia, bărbatul care a avut o relație și cu Loredana Chivu, a fost condamnat la doi ani și jumătate. Mama lui, cunoscuta drept Patroana, a fost condamnată la doi ani în spatele gratiilor. Decizia Tribunalului București este definitivă și nu poate fi atacată.„În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au identificat și reținut doi bărbați, de 47, respectiv 50 de ani și o femeie, de 61 de ani, toți din orașul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an și 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Cei în cauză urmează să fie încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin”, a transmis IPJ Mehedinți.

Reacția lui Leo de la Strehaia după ce a primit condamnarea la închisoare

După ce a primit condamnarea, Leo de la Strehaia a comentat subiectul într-un filmuleț, pe care l-a urcat pe Youtube. El susține că este nevinovat și că nu s-a putut prezenta în fața judecătorului pentru că a avut COVID-19.

„Eu şi Patroana, e o situaţie foarte grea pentru noi. Suntem şi în izolare de COVID şi am fost judecaţi fără să putem să mergem la judecată. Doamna judecătoare a trecut peste COVID.

Am fost judecaţi cu japca, nu s-a ţinut cont de COVID, nu s-a ţinut cont de nimic. Eu eram bolnav de COVID, eram în pat, am leşinat şi doamna judecătoare ne suna pe telefon şi voia să dăm declaraţii.