Kourtney Kardashian și Travis Barker, în tandrețuri pe iacht. Cum au fost fotografiați în Liguria, Italia

Kourtney Kardashian și iubitul său, Travis Barker, s-au simțit în largul lor în ultima escapadă. Cei doi au făcut abstracție de cei din jur și au dat frâu liber sentimentelor. Paparazzi au fost pe fază și au fotografiat fiecare mișcare a lor.

Îmbrăcată într-o cămașă verde, cu decolteu în V, și o pereche de pantaloni scurți, Kourtney Kardashian a impresionat în timpul escapadei din Liguria, Italia.

Dincolo de apariția de senzație, Kourtney a atras toată atenția cu gesturile sale tandre, care au arătat atracția dintre ea și iubitul Travis Barker.

La un moment dat, sora lui Kim Kardashian s-a urcat pe partenerul său, care stătea întins pe barcă, și l-a sărutat cu foc. Imaginile suprinse de paparazzi pot fi vizionate în galeria foto atașată acestui articol.

De când sunt împreună Kourtney Kardashian și Travis Barker

Se zvonește că frumoasa Kourtney Kardashian și Travis Barker se întâlnesc de la începutul anului 2021. Cei doi au fost fotografiați și în februarie 2019, când luau cina în Los Angeles. La acel moment, ei au negat că sunt un cuplu și o sursă declara pentru E! News: ”A fost o cină de familie. Sunt prieteni de ani de zile.

Locuiesc de mult timp în același cartier și ei se văd la biserică. Au ieșit împreună de multe ori și se întâlnesc adesea cu copiii pentru a urmări filme sau pentru a mânca înghețată. Se distrează întotdeauna împreună. Este un tip drăguț și copiii lor chiar se înțeleg bine. Au o prietenie frumoasă”.

PE ACEEAȘI TEMĂKim Kardashian arată complet schimbată. Fanii cred că și-a scos implanturile din fesieri. Cum s-a fotografiat vedeta

Kourtney și Travis au ieșit ocazional de-a lungul anilor, atât singuri, cât și cu alți membri ai familiilor lor.

Însă, în ianuarie 2021, Kourtney și Travis au ajuns în atenția publicului, care a crezut, din nou, că formează un cuplu. La acel moment, cei doi au postat fotografii de la reședința lui Kris Jenner din Palm Springs. Mai târziu, publicația citată anterior susținea că cei doi se întâlnesc din decembrie 2020.

”A fost foarte discret. Se potrivesc, întreaga familie îl iubește pe Travis. Au fost vecini și prieteni minunați ani de zile, iar recent a devenit romantic. Travis a fost întotdeauna atras de Kourtney. Chimia și flirtul au existat întotdeauna acolo. Au multe în comun și Kourtney a fost întotdeauna atrasă de modul în care Travis își crește copiii.

Este un tată uimitor, practic, iar ea iubește asta la el. Le place să se relaxeze acasă, cu copiii lor, și toată lumea înțelege asta. Merge bine și nu fac presiuni pentru că sunt foarte serioși.”, a declarat o sursă pentru E! News.