Katie Price, desfigurată de operațiile estetice. Cum arată fața celebrului model după ultima intervenție / FOTO

Katie Price este cunoscută ca o împătimită a operațiilor estetice, însă, atunci când intervențiile sunt mult prea exagerate, rezultatul poate deveni unul horror. În aceeași situație se află și modelul care a exagerat cu tratamentele de „înfrumusețare”. Fața ei este acum desfigurată, arătând aproape inuman.

  • Katie Price și-a distrus fața cu operațiile estetice
  • Modelul a exagerat, iar acum arată inuman
  • Fosta vedetă tv a fost la un pas de a-și pierde viața

Katie Price a trecut de mult prea multe ori pragul medicului estetician, ajungând să arate ca un experiment eșuat. Modelul nu mai arată deloc ca pe vremuri, când făcea furori cu frumusețea ei naturală. Din dorința de a arăta ca o păpușă, în loc de Barbie, a devenit Chuckie, fața ei arătând mai nenatural ca niciodată.

Fosta prezentatoare tv a vrut mereu să aibă un aspect impecabil, și pentru asta ar fi ajuns la bunii ei prieteni esteticieni de mai multe ori decât ar fi fost normal. Și în loc să dea dovadă că știe ce sunt acelea limite, Katie Price a devenit dovada vie a intervențiilor nereușite. La cei 43 de ani ai săi, cunoscutul model a apelat la mai multe artificii de imagine, printre care lifting facial, cel al buzelor, liposucție atât la nivelul bărbiei, cât și al altor părți ale corpului, injectarea de grăsime în posterior, dar și cat eyes, fără să mai menționăm și implanturile mamare.

Katie Price și-a distrus fața din cauza intervențiilor estetice