Jean-Claude Van Damme a venit în România. Ce a făcut celebrul actor într-o zonă exclusivistă din Capitală și cum a fost surprins

Jean-Claude Van Damme a venit în România, marți seara. Actorul de la Hollywood și-a făcut apariția într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului, acolo unde a petrecut timp la un restaurant al unui celebru bucătar. Ce a făcut și cum a fost surprins JCVD.

Jean-Claude Van Damme, actorul în vârstă de 60 de ani, a făcut furori în toate colţurile lumii după ce a jucat în zeci de filme de acţiune și este unul dintre cei mai apreciați actori la nivel internațional. Fără doar și poate, este un om care a marcat generații întregi cu talentul său și oricine și-ar dori să fie măcar odată în preajma sa.

Iată că doar câteva persoane au avut ocazia de a sta de vorbă cu celebrul JCVD, în România. Specialistul în arte marțiale a venit în București marți seara, pe data de 20 iunie 2021, onorând o întâlnire cu mari nume din industria cinematografiei și a televiziunii, potrivit spynews. Invitații de seamă au avut prilejul de a discuta cu actorul la un restaurant luxos.

Jean-Claude Van Damme a ținut să-și revadă prietenii vechi și s-a dus direct la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană.

Cum a fost surprins în București Jean-Claude Van Damme

Joseph Hadad s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme după 16 ani, iar celebrul bucătar, care deține trei restaurante de fițe în Capitală, a ținut să imortalizeze momentul revederii și să transmită un mesaj vechiului său prieten, dar și celor care îl urmăresc.

„Reintalnire dupa 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu si astazi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atat de mult timp dar privind pozele, ma simt de parca a fost ieri. Ma bucur enorm ca l-am avut oaspete la Mace si ca am avut ocazia sa ne revedem”, a scris Joseph Hadad în descrierea postării.

Din fotografie se poate observa că Jean-Claude Van Damme arată foarte bine, el fiind în realitate imaginea fidelă a filmelor sale.