Jador, scandal cu Vulpita! Iar l-a detronat pe Youtube

”Războiul” dintre Vulpița și Jador nu pare să se încheie prea curând. Cei doi se luptă ”cot la cot” pentru primul loc în topul preferințelor, dar doar unul singur va fi. Acum este Vulpița cu teaserul la noua sa piesă care a fost lansată în această seară.

Între Jador și Vulpița se pare că se dă o luptă strânsă pentru primul loc în topul preferințelor muzicale de pe YouTube. Încă de la prima sa piesă, Vulpița a reușit să-l detroneze pe cunoscutul manelist, și iată că acest lucru se întâmplă și de data aceasta, după ce ea și Rafaelo au decis să facă o piesă împreună.

După ce în urmă cu doar câteva zile Jador a lansat o nouă melodie, imediat a apărut teaserul noii piesele ale Veronicăi și a artistul Rafaelo, care în scurt timp a ajuns pe locul I și l-a întrecut pe Jador.

”Băi fraților, m-am uitat acum în trending. Am un 1,7 milioane vizualizări, Vulpița are aproape jumătate și ea e locul I. Vulpița barosană. M-a rupt! Nu înțeleg ce se întâmplă, mă jur. De ce vă uitați? Nu înțeleg. Mi-a zis ea Vulpița << Dacă scoate el piesă, scot și eu>>”, le-a povestit Jador fanilor săi de pe Instagram.

Cei doi și-au dat mai multe replici de-a lungul acestor perioade, dar iată că niciunul nu se lasă și încearcă să se întreacă de la o zi la alta și să strângă cât mai multe vizualizări la propriile piese.