Jador încă o caută pe Ella? Fosta iubită a manelistului a făcut declarații incendiare: „Dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune”

Jador și Ella au avut una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D, însă iubirea lor nu a durat prea mult și fiecare a ales să meargă pe drumul lui.

Foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” au avut o relație destul de controversată după despărțire și și-au aruncat unul altuia replici dure, fără să mai țină cont de trecut.

Ella, reacție acidă după declarațiile făcute de Jador

Chiar dacă au trăit împreună momente frumoase și au avut sentimente puternice unul pentru celălalt, se pare că nu a mai rămas nimic din povestea de iubire a Ellei și a lui Jador. Mai mult, bruneta și manelistul dau impresia că nu se înțeleg deloc, nici măcar amical, căci ultimele declarații ale cântărețului au scos-o din sărite pe fosta lui iubită.

Ella i-a transmis și un mesaj lui Jador prin intermediul micilor ecrane și l-a rugat să nu o mai caute insistent, pentru că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat: „Nu mă surprinde nimic, probabil așa este un bărbat în

momentul în care nu i se mai acordă atenție, devine puțin deranjat și irascibil, dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune, în condițiile în care știa că sunt cu iubitul meu. Ba mai mult, cu cameră, probabil a fost deranjat că l-am blocat.