Jador, accident grav cu mașina! Artistul și-a distrus bolidul de lux. „Am văzut moartea cu ochii” / VIDEO

În urmă cu scurt timp, celebrul manelist, Jador a fost implicat într-un accident rutier. Din nefericire, bolidul de lux a fost distrus. Deși nu a pățit nimic grav, artistul s-a speriat foarte tare și a mărturisit că a văzut moartea cu ochii. Cum s-a întâmplat toată această tragedie și care este cauza incidentului.

  • Jador, implicat într-un grav accident de circulație
  • Bolidul de lux al manelistului a fost distrus

Un eveniment neplăcut îl are ca protagonist pe Jador. Artistul a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia și-a distrus bolidul de lux. Cântărețul susține că vina nu îi aparține lui, ci oamenilor care nu își țin animalele în curte și le lasă libere pe stradă.

Jador a văzut moartea cu ochii în urma unui accident rutier

Cu doar câteva minute în urmă, Jador a fost implicat într-un accident de circulație care i-a distrus bolidul de lux proaspăt achiziționat. Nu a apucat să se bucure prea mult de faimoasa sa mașină, căci deja s-a făcut praf. Artistul mergea liniștit pe stradă când, deodată, un cal a intrat direct în partea din fața a mașinii, producând numeroase pagube. Din fericire, artistul nu avea viteză mare, astfel impactul nu a fost unul foarte puternic. Celebrul manelist nu a pățit nimiic grav, starea lui de sănătate fiind una bună, însă s-a speriat teribil când a văzut marele animal în fața parbrizului său.