Iulia Vântur se pregătește să devină mamă. Ce a declarat iubita celebrului Salman Khan

Vedeta, care a fost distribuită de curând în mai multe filme de la Bollywood și care și-a găsit iubirea și liniștea în brațele râvnitului actor Salman Khan, s-a bucurat de momente de neuitat aici, în România, alături de familie. Deși toți românii o cunosc ca prezentatoare tv, iată cu câte alte activități își ocupă timpul Iulia Vântur în India.

Actrița și cântâreața româncă (40 de ani) a oferit câteva declarații către presă, iar printre mărturisirile făcute, ea a dat bomba – își dorește să devină mamă. Nu a fost foarte ofertantă în declarații, însă există o certitudine a faptului că ea se vede având copii.

Venită în România cu treburi administrative, așa cum a declarat pentru click.ro, vedeta de televiziune și film a mărturisit că își dorește copii, însă acest lucru se va întâmpla numai la momentul potrivit, invocând decizia divină asupra acestui aspect. Întrebată dacă se vede mamă vreodată sau dacă exclude total acest lucru, Iulia a răspuns că nu.

„Când o vrea Dumnezeu”, a răspuns ferm ea, semn că ia în calcul posibilitatea ca în viitorul apropiat să-și ia titlul de mamă. Rămâne de văzut dacă tatăl va fi Salman Khan, însă ținând cont de povestea de dragostea a celor doi, ne putem aștepta la un asemenea lucru.

Actrița nu s-a oprit aici cu declarațiile, iată că, întrebată despre cum vede ea colaborarea cu iubitul ei, Salman Khan, nu s-a sfiit să răspundă.

„Suntem pe același vibe creativ”, a răspuns ea. Celebrul actor are grijă ca ei să nu-i lipsească nimic și să se poată dezvolta profesional. Cât despre relația de iubire dintre cei doi, Iulia nu dă prea multe din casă. Își dorește foarte mult să țină departe de ochii curioșilor dragostea dintre ei.

Salman Khan i-a oferit câteva sfaturi pentru a reuși în acest domeniu: „să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a sfătuit-o celebrul actor.

În cadrul aceluiași interviu, Iulia Vântur a explicat că, deși are tot ce și-ar putea dori o femeie, îi lipsește liniștea.

„Pace. Pace în suflet și minte. Și îmi doresc ca toți oamenii dragi mie să fie sănătoși, să se trezească dimineață și să mulțumească pentru viața pe care o au. Deși poate sună foarte “miss world” chiar îmi doresc ca oamenii să se vindece, să putem comunica și trăi mai armonios. Noi toți”, a mai declarat ea pentru sursa citată anterior.