Iulia Vântur a făcut anunțul despre sarcină, la scurt timp după ce a părăsit India

Iulia Vântur a plecat în urmă cu circa deceniu în India, iar acolo a reușit să ajungă inimile fanilor, dar și să-și găsească iubirea.
Și-a găsit liniștea și fericirea în brațele celebrului actor Salman Khan. Vedeta este destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar acum s-a dezbrăcat de secrete și a spus care sunt planurile pentru viitor. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” nu exclude posibilitatea de a avea un copil!

Vedeta are 40 de ani, iar partenerul ei de viață, Salman Khan, este cu circa 15 ani mai în vârstă ca ea. Iulia Vântur a luat decizia de a se muta în India în 2012, iar de aproape un deceniu are o relație cu cel mai celebru actor din țara care a propulsat-o pe culmile celebrității. De câteva săptămâni, blondina s-a întors în România pentru a se reîntâlni cu familia și prietenii care i-au dus dorul.

Iulia Vântur nu se mai ascunde, iar acum a făcut și câteva mărturisiri ce țin de viața ei privată. Recent, într-un interviu, a fost întrebată dacă se vede mamă în viitor sau exclude de tot această posibilitate, iar vedeta a răspuns pentru click.ro: „ Când o vrea Dumnezeu ”.

 

Cât despre relația pe care o are cu Salman Khan atunci când sunt la filmări, Iulia Vântur recunoaște că se potrivesc de minune și au mai tot timpul aceleași idei: „Suntem pe același vibe creativ”. Iar celebrul actor a avut grijă să o ghideze pe frumoasa blondină și să-i dea și câteva sfaturi ce țin de cariereră: „ Să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a dezvăluit Iulia Vântur pentru aceeași sursă citată.

A reușit să ajungă la inimile poporului hindus, iar melodiile cântate de ea să fie parte din coloana sonoră a unor filme extrem de apreciate. Deși s-a întors în România, doar pentru a rezolva niște „treburi administrative”, Iulia Vântur spune că se va apuca imediat de treabă cum ajunge în India.

„Oricare ar veni… eu sunt pregătită! Urmează un alt film, diverse cântece pe care trebuie să le înregistrez, sunt nerăbdătoare să continui filmările în India pentru un format nou pentru OTT, la care am muncit destul de mult deja. Și sper să revenim pe scenă, cât mai curând, să ne întâlnim din nou cu publicul în concerte live”, a declarat Iulia Vântur pentru click.ro.Cât despre posibilitatea de a prezenta o emisiune în România, vedeta a avut un răspuns uimitor. Nu exclude deloc această posibilitate, dar doar cu o singură condiție: „Dacă proiectele mi s-ar potrivi”, a mai explicat blondina pentru aceeași sursă.