Irinel Columbeanu a spus care este adevărul despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr Pink

Recent, Irinel Columbeanu a făcut unele dezvăluiri cu privire la despărțirea Monicăi Gabor, fosta lui soție, de milionarul chinez Mr Pink. Și chiar dacă informația a fost confirmată de o persoană apropiată a fostei doamne Columbeanu, reacția lui Irinel surprinde pe toată lumea. Astfel, Irinel Columbeanu susține că nu este nimic adevărat în toată această poveste. Mai mult chiar, fiica acestuia, Irina Columbeanu, este în America la vila lui Mr Pink.

Declarație surprinzătoare a lui Irinel Columbeanu după confirmarea zvonurilor despre despărțirea Monicăi de Mr Pink. Vestea separării fostei doamne Columbeanu de Mr Pink a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe jurnaliștii din presa mondenă. Frumoasa Monica Gabor este din nou o femeie singură, iar vestea a fost confirmată chiar de un apropiat de-al ei. Cu toate acestea, reacția lui Irinel a surprins pe toată lumea.

Care este adevărul despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr Pink

Irinel Columbeanu a fost contactat de jurnaliști și a oferit detalii despre despărțirea Monicăi Columbeanu. Fostul milionar a precizat că el vorbește constant cu fiica sa și nu a auzit nimic de vreo despărțire între fosta sa soție și milionarul chinez. El a spus că este de părere că toate aceste zvonuri sunt doar o glumă și că de fapt cuplul nu s-ar fi separat. Irinel Columbeanu a precizat și faptul că fiica sa Irina Columbeanu se află acum în America și că este foarte bine.

„Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten. În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit. Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este o glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine”, a precizat Irinel Columbeanu.

Separarea, confirmată de un apropiat al Monicăi Gabor

După ce au tot apărut semne și zvonuri ale separării celor doi, o persoana publică a confirmat informația, iar acum totul este clar. Un apropiat al Monicăi, handbalistul Paul Mantea, a spus că despărțirea celor doi este una definitivă, iar Monica Gabor nu are de gând să se mai întoarcă în America.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a precizat handabalistul Paul Mantea.

Monica Gabor a procedat față de actualul său iubit în același mod în care a făcut-o cu fostul soț Irinel Columbeanu. Aceasta nu a luat absolut nimic de la Mr Pink, ci a păstrat doar câteva bijuterii cu valoare sentimentală pe care le ține într-un seif. Apropiații nu au dat foarte multe detalii despre despărțirea celebrului cuplu din showbiz.

„Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a spus un apropiat de-al Monicăi Columbeanu.

Ce spunea Irinel Columbeanu despre o posibilă împăcare cu Monica

Fostul milionar a fost întrebat dacă încă o mai iubește pe Monica Gabor, iar răspunsul a luat prin suprindere pe toată lumea. Irinel Columbeanu a declarat că probabil o mai iubește și că nimic nu e întâmplător în viață. În ceea ce-l privește pe Irinel Columbeanu, și el ar fi fost părăsit de iubita tinerică.

„Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele. Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu (n.r. – a fost întrebat dacă o mai iubește). Nimic nu e întâmplător în viață”, a fost declarația lui Irinel Columbeanu, care consideră drept o glumă despărțirea Monicăi Gabor de Mr Pink.