Irina Fodor, primele dificultăți la „Asia Express”! Ce a pățit vedeta? „Ginaaaa, pentru situații din astea nu m-ai pregătit”

Filmările pentru sezonul patru „Asia Express” au început, iar concurenții au întâmpinat deja primele provocări. Printre cei care s-au lovit de o situație neașteptată a fost și Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii. Se pare că încă din camera de hotel provocările au început.

Irina Fodor s-a lovit de o situație neașteptată încă din primele zile. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram cum arată camera de hotel în care a fost cazată. Deși nu trebuie să își caute cazare precum concurenții, nici Irina Fodor nu a avut prea mult noroc la acest capitol.

Aceasta le-a prezentat internauților camera ei de hotel, care a fost inundată. Vedeta a filmat cum apa curge din tava și îi inundă toată baia.

„M-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva… Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire?! Dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă, care e superstiția cu o inundație în camera de hotel?”, a spus Irina Fodor după ce a văzut cum arată baia ei.

„Pentru situații din astea nu m-ai pregătit”
După ce le-a prezentat internauților problema pe care a întâmpinat-o, Irina Fodor a „certat-o” pe Gina Pistol, reproșându-i că pentru asemenea situații neprevăzute nu a pregătit-o.

„Pentru situații din astea nu m-ai pregătit”, a spus Irina Fodor.

Gina Pistol i-a răspuns și a subliniat că astfel de probleme și momente neașteptate pot apărea oricând în cadrul competiției, chiar și pentru ea, nu doar pentru concurenți.