Ionuț Dolănescu a devenit om politic! În ce partid s-a înscris

Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD! Anunțul a fost făcut de Corneliu Ștefan, liderul filialei din Dâmbovița a partidului de stânga. Deocamdată au fost discuții pentru un proiect cultural căruia interpretului de muzică populară i s-ar potrivi ca o mănușă.

„Ionuț Dolănescu a fost, întotdeauna, un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judetul Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ștefan, pentru stiripesurse.ro. Fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu ar putea ajuta PSD chiar la alegerile locale. „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuț Dolănescu este un brand național”, a spus Corneliu Ștefan.

Se mutase în America

Ionuț Dolănescu anunța, în toamna anului trecut, că și-a suspendat spectacolele pentru că trebuie să ajungă în State, pentru a susține de obținere a cetățeniei americane. „Îmi cer scuze tuturor celor care le-am dat întâlnire la spectacole prin afișe, organizatorii m-au înțeles. A trebuit să plecăm mai devreme decât ne-am planificat – eu, soția mea, Doinița și copiii. Sunt pe cale să rezolv o chestiune importantă pentru mine și familia mea, în special pentru cei mici. Am fost chemat de urgență pentru testul de obținere a cetățeniei, sunt emoționat și mândru de această onoare!”, a spus interpretul de muzică populară.

A rezolvat, atunci, mutarea. „Sunt 25 de ani de când am descoperit America și 13 ani de când sunt rezident permanent. Era și timpul să primesc această apartenență legală. Sunt foarte fericit! Îmi iubesc țara nespus, însă pentru copiii mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mai bună. Este mai tot timpul cald, copiii mei sunt familiarizați cu sistemul de învățământ, iar lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World. Și sora mea, Camelia Filip, și mama, Maria Ciobanu, au cetățenie americană”, a dezvăluit Ionuț Dolănescu.

Artistul locuiește în Orlando, Florida, la o oră de Oceanului Atlantic. „Aici avem plaja aproape, cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral. Este un loc minunat, cu oameni frumoși, unde trăiești ca într-o vacanță, iar copiilor le priește asta. Avem și prieteni români în zonă și o frumoasă biserică ortodoxă, unde ne vedem cu toții”, a încheiat cântărețul de muzică populară.