Ioniță de la Clejani, reacție după ultima isprava a Margheritei

Ioniță de la Clejani, tatăl Margheritei, a avut o reacție vio…lentă la adresa unui jurnalist care a întrebat despre in.cident. Fiica lui se alesese cu dosar p…enal, după o plângere venită de la două femei care au susținut că au fost agre..sate de artistă.

Fiica Clejanilor ar fi ame…nințat și lo…vit două femei, angajate la o firmă de imobiliare. Apelul la 112 au adus pol….ițiștii acolo. Margherita plecase. ”La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Po…liție a fost sesizată cu privire la un co…nflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit po…lițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului .

În cauză po…lițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infra…cțiunii de lov…ire și alte vio….lențe și ame…nințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul transmis de P…oliție.

Margherita de la Clejani este acuzată că ar fi agre…sat verbal, dar și fizic, două femei, angajate ale unei agenții imobiliare pe Calea Victoriei. Reacția tatălui ei a fost una la fel de vi…olentă, mai ales la adresa presei. Abordat de unul dintre reporterii emisiunii Xtra Night Show, Ioniță de la Clejani a avut o reacție nervoasă. După ce i-a adresat mai multe inj.urii, chiar ar fi fost și agr…esiv fizic.

Reporterii de la Acces Direct au ajuns la locul inc.identului, unde Margherita are un atelier. Au fost întâmpinați de vedetă. Aceasta le-a întins o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Po..liție Române”. Totodată, le-a spus să plece, susținând că, pentru a putea vorbi cineva cu ea, trebuie să fie mai întâi îmbrăcat frumos.

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în crim…inalistică. Respect P…oliția Română”, a spus Margherita.