Ionită de la Clejani, la capătul puterilor din cauza lui Fulgy

Viorica de la Clejani a clacat în direct, la Tv, când a vorbit despre Fulgy și despre ce au ajuns oamenii să-i spună. Cântăreața și soțul ei sunt alături de copilul lor și spun că orice s-ar întâmpla ei îl vor apăra și îl vor sprijini.

Viorica de la Clejani este supărată că a început să primească mesaje de cond…oleanțe pentru fiul ei, pe rețelele de socializare. Acest lucru nu i se pare normal.

„A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condo…leanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt.”, a spus cântăreața.„Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il om…or? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma.”