Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale?

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani de zile, când regretata cântăreaţă de muzică populară a murit de ca..ncer. Ionela Prodan l-a apreciat mult pe Laurenţiu Reghecampf, al doilea soţ al fiicei sale.

Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de mo..arte. Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani de zile, când regretata cântăreaţă de muzică populară a mu..rit de can..cer. Ionela Prodan l-a apreciat mult pe Laurenţiu Reghecampf, al doilea soţ al fiicei sale.

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. Acum aproape un an a mărturisit ce i-a spus aceasta înainte să își dea ultima suflare. „Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan.

Ionela Prodan și-a scris testame..ntul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei. Moștenirea constă în patru case, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia se ridică la suma de două milioane de euro.