Într-o zi o bătrână a intrat în Banca Centrala cu un sac plin de bani.

Într-o zi o bătrână a intrat în Banca Centrala cu un sac plin de bani. A dorit să vorbeasca cu directorul pentru a-și deschide un cont. Întrebată câți bani ar dori să depună, bătrâna răspunse 1,5 milioane€. Curios, directorul o întreabă :

 • De unde aveți atâția bani.
  Bătrâna: – Din pariuri.
  Directorul: – Din ce fel de pariuri?
  Bâtrâna: – De exemplu fac pariu cu dumneavoastră pe 250000 € că aveți testiculele cubice.
  Directorul a început să râdă, însă bătrână îl întreabă:
 • Doriți să facem pariul?
  Directorul: – Bineînțeles! Pariez că testiculele mele nu sunt cubice.
  Bătrâna: – Atunci mâine dimineață la ora 10 sunt la dumneavoastră în birou și îl voi aduce și pe avocatul meu ca martor, dacă și dumneavoastră vă convine.
  Directorul: – De acord!
  Seara, directorul a început să se îngrijoreze din cauza pariului și a petrecut ore lungi în fața oglinzii examinându-și testiculele. Le-a întors pe toate părțile, asigurându-se de fiecare dată că testiculele lui nu par în nici un caz cubice și sigur va câștiga pariul.
  A doua zi, la 10 fix, bătrâna doamnă a sosit în biroul directorului, însoțită de avocatul ei.
  Atunci, directorul și-a dat jos chiloții ca bătrână și avocatul ei să vadă cât mai bine totul. Bătrâna doamnă s-a apropiat și l-a întrebat dacă îi permite să le pipăie. „Bineînțeles, poftiți!” a spus directorul, fiind vorba de foarte mulți bani. „Verificati și asigurați-vă 100%!” Doamna zâmbind, s-a apucat de treabă.
  Atunci, directorul a observat, că avocatul se dă cu capul de pereți. A întrebat-o pe bătrână doamnă: „De ce face asta?”
  La care aceasta i-a răspuns: „Probabil pentru că am făcut pariu cu el pe 1.000.000€ că azi în jurul orei 10 dimineața voi ține în mână testiculele directorului Băncii Centrale!