Internauții au criticat aspru familia Sterp: „Ei stau și se distrează și omul ăla a murit” – VIDEO

Familia Sterp, criticată dur de internauți. Miercuri seara, Iancu Sterp le-a dat o veste tristă urmăritorilor săi din mediul online. Fostul concurent de la Survivor a anunțat că Ion Șmecherul, băiatul care le aducea zâmbetul pe buze tuturor, s-a stins din viață.

Internuații s-au împărțit în două tabere și i-au criticat pe membrii familie Sterp.

Familia Sterp, criticată dur de internauți. „Ion Șmecherul a murit, iar voi petreceți?”

Familia Sterp, criticată dur de internauți. Ion Șmecherul, ciobanul care apărea în clipurile video postate de frații Sterp, s-a stins din viață. Bărbatul a impresionat prin corectitudinea sa, prin glumele sale, dar și prin modul lui simplu de a trăi viața. Din păcate, Ion a avut un viciu care l-a ucis: băutura. Miercuri seara, Iancu anunța pe rețelele de socializare că Ion a plecat dintre noi. Internauții au fost șocați de vestea primită, reacționand la postarea lui Iancu.

Cu toate astea, un clip video postat de Culiță pe TikTok avea să-i aducă multe critici, atât lui, cât și familiei sale. Artistul a postat în urmă cu putin timp un filmuleț pe TikTok în care apare alături de mama și frații săi la masă, în timp ce filmau pentru un videoclip. Frații lui Culiță împreună cu Mama Geta și iubita artistului păreau extrem de fericiți de momentele petrecute împreună. Acest lucru le-a adus multe critici din partea fanilor. În timp ce unii internauți i-au felicitat pentru familia frumoasă, alții au fost de părere că membrii familiei Sterp petrec în timp ce Ion se află în sicriu.

Mai mult, mulți utilizatori l-au întrebat pe Culiță de Beni, băiatul pe care Mama Geta l-a luat sub aripa sa.

„Ion Șmecherul a murit, iar voi petreceți”, „Lipsește Ion Șmecherul”, „Ei stau și se distrează și omul ala a murit. Nu le interesează după ce le-a muncit atâta. Doamne, ce oameni”, „Crezi că îl doare burta de el? Eu cred că nu”, „Tu te distrezi și de Ion Șmecherul nu-ți pasă”, „În timp ce voi erați aici, Ion se zbătea între viață și moarte”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Culiță Sterp.

Ulterior, fanii și-au dat seama că filmarea a fost făcută înainte ca Ion să moară. Culiță și Iancu Sterp l-au ajutat pe acesta să-și construiască o casă, iar anul trecut le-a prezentat internauților tot procesul de construire al locuinței. Visul lui Ion se îndeplinise cu puțin timp în urmă, după ce și-a construit casa mult visată.

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ion Șmecherul

Ion Șmecherul nu a mai apucat să se bucure de locuința sa. Ieri a fost găsit fără suflare în casa sa, după ce a intrat în comă alcoolică. Apropiații și cei care l-au urmărit pe rețelele de socializare sunt în continuare în stare de șoc.

Potrivit informațiilor, sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la capela din Gârbova, satul unde și-a construit casa și unde trăia și muncea zilnic.