INCREDIBIL! Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican: „A plecat din cauza ei, îl teroriza, îl umilea”

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican. Constantin Gusman este încă şocat de

trecerea în nefiinţă a artistului de muzică populară şi a luat foc când a auzit declaraţiile Niculinei Stoican, despre regretatul cântăreţ.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican. Bărbatul susține că Niculina Stoican nu i-a fost atât de bună prietenă artistului,

după cum susține ea, ba din contră, Petrica Mitu Stoian ar fi avut chiar numai cuvinte de grele în ultima vreme despre colega lui de breaslă.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican

A plecat foarte supărat (n.r. de la Ansamblul „Maria Tănase”).  Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea.

Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu

a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”.  

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ”Nu vreau să o mai văd”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”.h

 Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…)

Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei.

Și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea

un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase. 

Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare.

Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu” niciodată.

Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l”. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic.„, a declarat Constantin Gusman.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, județul Caraș-Severin, unde fusese internat cu sechele

post-COVID. Petrică Mîțu Stoian, în vârstă de 61 de ani, se afla în tratament post-COVID, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița. scrie romaniatv