Imaginea adorabilă cu fetița lui Liviu Vârciu: „Viața mea”

Liviu Vârciu se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți artiști de la noi din țară. Acesta a atras simpatia publicului cu felul său carismatic, dar și cu vocea sa.

Cântărețul se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală și în televiziune, iar talentul său este un remarcabil. De asemenea, Liviu Vârciu este un familist convis și se laudă de câte ori are ocazia cu soția sa și cu fetele lui, drept dovadă stau imaginile sale de pe platformele digitale, unde este foarte activ și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai frumoase momente din viața lui.

De curând, concurentul „Te cunosc de undeva!” a înuioșat inima internauților cu un videoclip adorabil cu fetița lui, Anastasia. Liviu Vârciu și-a filmat micuța în timp ce stătea în pat, lucru care l-a topit și nu a ezitat nicio secundă să imortalizeze momentul unic.

„Viața mea!!!!”, a scris artistul pe InsaStory.

 

Un lucru este evident, Liviu Vârciu este topit după fetița lui cea mică și are o relație foarte specială cu ea. Deși este foarte ocupat, cântărețul își face timp mereu să petreacă cele mai frumoase momente alături de minunata lui familie.

În prezent, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin, cea care i-a dăruit doi copii. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Artistul și Anda au trecut prin câteva momente dificile la începutul relației lor, atunci când s-au despărțit pentru o perioadă scurtă de timp. Aceștia nu au putut sta departe mult unul de celălalt și au decis să își mai acorde o șansă, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

În primăvara anului 2020, Anda Călin a născut cel de-al doilea copil al artistului, un băiețel, pe care îl ține departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor.