Ilie Năstase, val de înjurături după despărțirea de Ioana! „Fraiero, tu nu ai realizat nimic…”

Ilie Năstase și Ioana au avut o căsnicie cu năbădăi, cel puțin în ultima perioadă. Bruneta nu este la prima tentativă de divorț, ba chiar în urmă cu câteva luni a renunțat la cererea depusă în instanță pentru a desface căsătoria cu Ilie Năstase.

A urmat o perioadă liniștită pentru cei doi, iar toată lumea a crezut că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți, dar se pare că nu este deloc așa.

Ioana Năstase a anunțat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare că vrea din nou să se despartă de soțul ei. Potrivit click.ro, marți, 19 octombrie, ar fi avut loc un nou episod violent între cei doi, iar pentru Ioana a fost doar picătura care a umplut paharul.

După anunțul despărțirii, Ilie Năstase și-a ieșit din minți și a început să jigneasă și să înjure în secțiunea de comentarii.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe Facebook.

Ilie Năstase a răbufnit pe rețelele de socializare! Le-a înjurat și jignit pe admiratoarele soției sale

După ce a făcut postarea de mai sus, mai multe admiratoare și-ar arătat susținerea și au încurajat-o pe Ioana în demersurile de divorț.

Și Ilie Năstase a văzut aceste comentarii și putem spune că nu le-a apreciat deloc, ba din contră. Fostul tenismen a văzut roșu în fața ochilor și și-a vărsat nervii în secțiunea de comentarii, unde a folosit un limbaj total nepotrivit.

„Sugi p**a!”/ „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!”/ „Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p***ă jegoasă ce eşti!”, sunt doar câteva dintre mesajele scriese de însuși Ilie Năstase.

Ioana nu a stat cu mâinile în sân și a încercat să-l liniștească:  „Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”.

În cele din urmă, bruneta a decis să șteragă postarea de pe rețelele de socializare. Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi în viitor și dacă Ioana va mai depune, din nou, actele de divorț.