Horoscop 5-12 iulie 2021: Ploua cu NORoc PESTE 2 ZODII

Berbec

Ai parte de o zi plină și nu prea ai suficientă energie pentru a termina treaba. Trebuie să faci un efort și să rezolvi problemele, ai putea să ceri ajutorul colegilor, poate îți vor întinde o mână.

Taur

O situație neprevăzută de pune pe drumuri. O rudă apropiată are nevoie de ajutor și nu vei ezita în a-i întinde o mână. Drumul e obositor și ai face bine să te gândești de două ori înainte să te întorci noaptea.

Gemeni

Ai multe lucruri de rezolvat înainte de a pleca în concediu. Trebuie să le iei pe rând și să încerci să soluționezi problemele, nu rezolvi nimic dacă te enervezi.

Rac

Partenerul de viață are nevoie de mai multă atenție, iar discuțiile pe această temă nu vor întârzia să apară. Ar fi bine să asculți ce are de spus și să încercați să găsiți o cale de compromis.

Leu

Ai parte de unele situații care-ți vor întinde nervii la maximum. Certurile și discuțiile tensionate nu vor reuși să-i convingă pe unii oameni să renunțe la obiceiurile care te enervează, poate ar fi mai bine să le explici pe un ton calm.

Fecioară

Ai șansa să demarezi un nou proiect profesional sau să te lansezi în afaceri alături de un partener, pe care nu îl cunoști prea bine. Trebuie să fii atent la toate detaliile contractului, să nu ai parte de surprize ulterior.

Balanță

Oamenii apropiați trec prin momente mai dificile și ar fi bine să le demonstrezi că le ești aproape. Acordă-le mai multă atenție și încearcă să vorbești mai des cu ei.

Scorpion

Ai exagerat cu munca și activitățile fizice intense, iar organismul tău are nevoie de o pauză. Excesele pot dăuna sănătății, trebuie să ai mai multă grijă de tine.

Săgetător

Schimbările din ultima vreme ți-au picat numai bine. Te bucuri de un colectiv nou, vrei să cunoști alți oameni și te simți foarte bine. Ați putea să profitați de ocazie și să organizați o ieșire în oraș, în grup.

Capricorn

Pui la punct ultimele detalii, înainte de a pleca în vacanță. Ai impresia că pregătirile au reușit să te obosească cât nu vei reuși să te odihnești. Incearcă să îți rezervi câteva zile în care să nu faci nimic.

Vărsător

Tot ai tendința să te subestimezi. Încearcă să pui în balanță lucrurile pozitive și să le iei în considerare. Nu poți să te aștepți la perfecțiune în orice domeniu ai activa, mai ales dacă nu ai suficientă experiență. Ai mai multă răbdare cu tine.

Pești

Ai motive să sărbătorești. Primești o veste bună de la locul de muncă și vrei s-o împărtășești cu oamenii dragi. Se anunță o seară lungă. Aveți grijă să nu exagerați cu consumul de alcool, urmează o altă zi de muncă.