Horoscop 22-28 septembrie 2021: Ploua cu MARE NOROC peste 3 zodii

Berbec

Trebuie să vă ascultați inima și să le oferiți șanse celor din jur care vă cer opinii. Cu toții facem greșeli în viață, astfel că un sfat bun dat la timpul potrivit poate fi de folos.

Taur

În debutul săptămânii e bine să te concentrezi și să îți pui toate gândurile pe hârtie. Nu este un secret că ambiția nativilor din zodia Berbec învinge orice obstacol. Totul depinde de încredere.

Gemeni

Ar putea exista persoane care să te șicaneze sau să-ți pună bețe în roate. Arată-le unde greșesc și că știi de ce sunt în stare, pentru a nu îi lăsa să continue. Fii încrezător în tine!

Rac

Jobul te poate epuiza încă din debutul săptămânii, dar ajutorul venit din partea colegilor va fi ca o adevărată gură de oxigen pentru tine. Ascultă orice sfat și ia din el ceea ce e util.

Leu

Recent, un superior te-a lăudat pentru munca depusă, iar de atunci ești în formă maximă. Nici într-o zi mohorâtă de luni nimic nu pare că îți stă în cale. Trebuie să te menții pe acest fond de încredere zilele următoare.

Fecioară

Sunt multe tentații încă din prima zi a săptămânii. Evită cheltuielile extravagante și pune bani la ciorap pentru momentele mai complicate care pot apărea. Vei avea nevoie să faci niște cheltuieli neașteptate în curând.

Balanță

Evită stările de tensiune pentru că nu fac deloc bine moralului la început de săptămână. La revenirea acasă de la job, încearcă niște exerciții de respirație, un film sau o carte și petrece puțin timp singur, pentru a-ți liniști gândurile.

Scorpion

Va urma o săptămână a șanselor pe toate palierele. Luni, atenție la unele oportunități pe plan profesional. Sunt șanse la o promovare sau o schimbare de job în sens pozitiv.

Săgetător

Săgetătorii au o zi aproape perfectă în plan profesional. Ei izbutesc să-și termine în timp util toate sarcinile pe care le aveau, chiar dacă le neglijaseră și se adunaseră cam multe. E important ca încrederea să v-o păstrați și pentru restul săptămânii.

Capricorn

În viață pot apărea mereu schimbări. Fii pregătit pentru ele, chiar dacă nu se aflau în planurile tale. Fii mai spontan și ieși din zona de confort.

Vărsător

O posibil să fiți puși în fața unei alegeri foarte importante. Dacă veți analiza în detaliu toate aspectele, sunt mari șanse să optați pentru un lucru care, pe viitor, vă aduce numai succese.

Pești

Dacă ai probleme la locul de muncă, nu ține în tine pornirile. Spune superiorilor ce te deranjează și nu lăsa lucrurile nerezolvate. Totul se va acutiza și nu vei ști cum să ieși din această situație. Dialogul este mereu constructiv.