Horia Brenciu a vorbit despre marirea familiei

Horia Brenciu si Alice Nastase sunt casatoriti de 5 ani, iar relatia lor este una cu totul deosebita. Cei doi se iubesc ca in prima zi, iar Horia Brenciu declara ca viata iti ofera tot felul de surprize placute.

Alice Nastase i-a fost producator, de trei ori, lui Horia Brenciu – la TVR, la National TV si la ProTV – atunci cand a filmat „Om bogat, om sarac”. Iar destinul i-a adus impreuna si in viata de familie. ”Alice nu este o femeie pe care o cuceresti o data. Si Alice m-a invatat ca o femeie trebuie cucerita in mod constant. Nu in fiecare zi, ca ne plictisim, dar in mod constant. Cred ca pentru orice vrei sa ai in viata, trebuie sa muncesti”, a marturisit Horia Brenciu, conform life.ro.

Horia Brenciu a vorbit si despre eventualitatea de a mai avea un copil: „Personal, eu imi doresc cresterea familiei. Nu am restrictii si cred ca si Alice isi doreste lucrul acesta. Copiii, dupa ce nu mai adorm in brate, lucru care ni s-a intamplat si cu Mina, si cu Toma, nu mai stau in brate la noi. Asa ni s-a intamplat cu Mina, ceea ce ne-a impins sa ne mai dorim un copil si l-am luat pe Toma. Dar nu e cazul acum, nu e momentul”, a spus Horia Brenciu.

Nu se pune problema ca Horia si sotia sa sa adopte un copil, in momentul de fata, insa vedeta de televiziune precizeaza ca – avand o viata plina de surprize alaturi de familia sa – o astfel de varianta nu este exclusa. Tototdata, Horia Brenciu marturiseste ca exista aceasta dorinta din partea amandurora.

”Nu vom adopta pe nimeni in momentul de fata, dar, la modul in care e viata noastra, plina de surprize, cred ca se va intampla la un moment dat. Suntem dispusi, cel putin eu sunt dispus sa fac pasul acesta fara ezitari”, a mai declarat carismaticul Horia Brenciu.