HOMEPAGE » MONDEN » SHOWBIZ INTERN » Elena Udrea este gravidă? De ce le-a cerut judecătorilor să fie lăsată în libertate: ”Vreau să îmi cresc copilul” Elena Udrea este gravidă? De ce le-a cerut judecătorilor să fie lăsată în libertate: ”Vreau să îmi cresc copilul”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Elena Udrea a primit 8 ani de închisoare cu executare pentru mai multe fapte de corupție, însă acum, o veste bombă schimbă tot! Blonda este gravidă? De ce le-a cerut judecătorilor să fie lăsată în libertate?

  • Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare.
  • Celebra blondă este în plină procedură de a rămâne din nou însărcinată.

Cu toate că este un nume consacrat în politica românească, ghinioanele se țin lanț de Elena Udrea. În urmă cu o săptămână, fostul ministru al Turismului a fost condamnat la 8 ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru 7 fapte, 5 fapte de spălare de bani și 2 fapte de instigare la luare de mită. Imediat după, a apărut și prima reacție a blondinei, susținând că a fost în stare de șoc când a aflat.

”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poți să te aperi, să aduci probe, și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite”, a spus Elena Udrea, conform Antena 3.

Elena Udrea este gravidă? De ce le-a cerut judecătorilor să fie lăsată în libertate