Gina Pistol a slăbit de la 80 de kilograme la 65 fără să facă sport. Au trecut doar 5 săptămâni de la naștere: „Rămâne între noi”

Gina Pistol a fost una dintre graviduțele care au luat destul de mult în greutate pe timpul sarcinii. Deși a recunoscut că a pus mai multe kilograme decât și-ar fi dorit, prezentatoarea ”Chefi la cuțite” nu a dezvăluit până azi greutatea exactă la care ajunsese și nici cât a reușit să slăbească. Din fericire pentru curioși, misterul a fost elucidat de vedetă în urmă cu puțin timp.

  • Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport.
  • Prezentatoarea Chefi la cuțite a născut în urmă cu 5 săptămâni.

Gina Pistol le-a răspuns într-un final internauților care au întrebat-o cât a slăbit până acum. Prezentatoarea ”Chefi la cuțite” a dezvăluit că ajunsese să aibă aproape 80 de kilograme în sarcină, iar acum, la puțin peste 5 săptămâni de la naștere, are 65 de kilograme. Vedeta a reușit să slăbească în jur de 15 kilograme fără să facă sport și fără o dietă strictă.

Gina Pistol, de la 80 de kilograme la 65, fără sport

Recent, proaspăta mămică a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează. Nu este o dietă anume, ci un regim alimentar echilibrat, care cuprinde 3 mese și 2 gustări pe zi.