Gina Felea a ajuns de nerecunoscut

Ajunsă mare doamnă, cu bărbat acasă şi copil de crescut, Gina Felea pare că a scăpat de obsesia de a arăta perfect. Picioarele zvelte s-au transformat, mai nou, în nişte pulpe zdravene, iar „colăceii” nu mai sunt „colăcei”, ci colaci în toată puterea cuvântului. Chiar şi aşa, dolofană, Gina Felea nu se sfieşte să îşi arate formele, iar fiecare ieşire din casă pare un prilej de a etala rochiile decoltate şi pantalonii mulaţi, semn că blonda este fericită în pielea ei.

Gina Felea a devenit celebră după ce, în decembrie 2014, SPYNEWS a publicat acest articol. Cunoscută printre italieni drept patroana unui night club, ea a plecat din România în urmă cu 16 ani, pentru o viaţă mai bună.

Avea doar 19 ani şi niciun plan, aşa că şi-a încercat norocul în lumea dansatoarelor în cluburile de noapte. Câţiva ani mai târziu, tânăra a ajuns să conducă două cluburi şi să caute tinere dornice de lux, pentru a le angaja rapid.

Într-un filmuleţ postat pe internet, Gina făcea, în 2014, un apel la toate fetele care doreau „să ofere o viaţă mai bună familiei sau copiilor lor” şi le promitea marea cu sarea.