Gigi Becali intervine în telenovela „divorțului” lui Reghe de Prodanca!

Patronul FCSB continuă răz.bo.iul cu Anamaria Prodan! Gigi Becali nu vrea să mai audă de soția lui Laurențiu Reghecampf și spune că n-are nevoie de impresari pentru a-și vinde jucătorii, de lucrurile acestea se ocupă Giovanni.

Războiul declarațiilor dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali pare să fie departe de a se termina. După ce și-au aruncat cuvinte grele, dar și acuzații pe măsură, acum, latifundiarul din Pipera îi dă sah mat sexy-impresarei.

Enervat de întrebările referitoare la Anamaria Prodan, patronul celor de la FCSB a declarat că nu vrea să mai audă de ea, iar singurul motiv pentru care a vorbit cu Anamaria Prodan a fost Reghecampf.

La un an de când a devenit mămică pentru prima dată, Karmen face anunțul neașteptat despre cel de-al doilea copil! Va fi băiețel! ”Da…”

În ceea ce privește transferurile, Gigi Becali a afirmat că el și Giovanni sunt pionii principali și nu impresarul jucătorilor.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari.

Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali pentru realitateasportivă.net