Gestul cu care i-a cucerit pe fani! Ce a facut Sorin Bontea dupa terminarea Asia Express

După finala „Asia Express”, Chef Sorin Bontea a făcut un gest frumos, demonstrând ce fel de caracter are. Gestul său merită tot respectul.

Chef Sorin Bontea a postat pe Instagram cuvinte de recunoștință după finala Asia Express! Cui i-a mulțumit în mod public, membrul echipei câștigătoare?

Fericitul membru al echipei de pe podiumul din finala „Asia Express”, Chef Sorin Bontea a câștigat, cu siguranță admirația publicului care a urmărit în număr atât de mare emisiunea Asia Express- Drumul Comorilor, difuzată la Antena 1.

Renumitul Chef se bucura și înainte de notorietate în rândul publicului, dar acum i-a cucerit iremediabil. Numărul celor care i se declară acum fani a crescut considerabil, după ce echipa formată din Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea au demonstrat calitățile de care dispun.

Totodată competiția Asia Express a fost și un test al caracterelor. Candidații au trecut prin momente extreme, și se spune că atunci se vede cu adevărat caracterul unui om. Cei doi au demonstrat ce fel de caractere au, iar despre asta putem spune doar cuvinte de laudă, din nou.

După finala Asia Express, difuzată miercuri seara la Antena 1, în care s-a aflat în mod oficial cine sunt câștigătorii competiției, mesajele de felicitări au început să curgă la adresa celor doi câștigători.

Nici Bontea cu Fodor nu s-au lăsat mai prejos și eu au mulțumit fanilor și tuturor celor care i-au susținut, prin mesaje duioase și cuvinte spuse din suflet.

Pe pagina oficială de Instagram a lui Chef Sorin Bontea, vedeta a postat un mesaj în care nu a uitat să mulțumească întregii echipe care a făcut posibilă competiția Asia Express, enumer\ndu-i pe fiecare în parte.

Mesajul său a adunat zeci de mii de aprecieri, fiind o dovadă clară a bunui simț și recunoștinței de care vedeta tv, Chef Bontea dă dovadă.

Chef Sorin Bontea, cuvinte de recunoștință după finala Asia Express! Cui a mulțumit?
„Vă multumesc încă o dată pentru mesaje! Nu mai am cuvinte! Asia Express este munca unei întregi echipe, tot ceea ce se întâmplă în spate este fabulos!
Multumim Adrianei, reporterul nostru, și cameramanilor din cursă: Micuțu, Grigore și Amer care au alergat, au transpirat sau au făcut frigul alături de noi timp de 2 luni de zile!
Un mare “Bravo!” Către toată echipa! „