Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău sunt la cuțite. Cine a copiat piesele! Armin Nicoară a întervenit în scandal:

Georgiana Lobonț se simte nedreptățită după ce nașa copiilor ei Vlăduța Lupău a lansat un colej de piese vechi ale unor maneliști, reinterpretate. Cântăreața spune că ea deja avea piesele respective pregătite și își anunțase deja fanii cu ce urmează să lanseze.
În apărarea ei, Vlăduța Lupău a zis că a pregătit colajul din luna aprilie.

„Unii vor să pară mereu ce nu sunt și asta pe mine mă deranjează. Nu-mi place ca cineva să ne sape noi, care muncim așa de mult, de proști.”, a spus Vlăduța Lupău pe contul ei de socializare.

Georgiana a mărturisit că Vlăduța Lupău a lansat colajul la două zile după ce ea își anunțase deja fanii că va lansa un colaj unic și crede că Vlăduța Lupău s-a mobilizat pentru a scoate piesele înaintea ei, cele pe care le-ar fi văzut la Georgiana pe contul de socializare, în spoilerele date pentru fani.„M-am gândit că sigur ceva este premeditat, pentru a mă face pe mine să pic prost. E o treabă care nu se face. M-am simțit nedreptățită pe moment. M-a deranjat că relația care era înainte s-a stricat și s-a deteriorate și a ajuns în acest prag de dușmănie. Nu mi-a picat bine. Eu nu cred că e chiar coincidență că sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei. Vă dați seama că le-am pregătit de mult, din iarnă.”, a spus Georgiana într-o emisiune Tv.