Gabriela Cristea și Tavi Clonda, momente îngrozitoare: „Avea 6 ani jumate. A făcut pancreatită și totul a fost fulgerător de rapid”

Lacrimi și tristețe fără margini în familia Gabriela Cristea – Tavi Clonda. Oxford, unul dintre copilașii cu blăniță, a murit la scurt timp după ce “părinții” lui l-au dus la medic și au aflat că suferă de o boală delicată. Fosta prezentatoare a împărtășit cu lacrimi în ochi experiența sensibilă pe rețelele de socializare… tot acolo a scris un mesaj emoționant și soțul ei.

Oxford, unul dintre câinii pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda îi aveau, a murit

Ieri, 29 octombrie 2020, Oxford, primul patruped pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda l-au luat, a încetat din viață. După cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos, atunci când a făcut publică vestea tristă, vedeta a pus doar puncte de suspensie și un emoticon care reprezintă faptul că plângea în momentul în care a urcat imaginea copleșitoare pe Facebook. Întrebată de numeroși fani ce s-a întâmplat cu minunatul câine, fosta prezentatoare a răspuns: “Avea 6 ani jumate. A făcut pancreatită și totul a fost fulgerător de rapid. Joia trecută era bine și azi…”.

În timp ce Gabriela Cristea a ales să publice o singură fotografie cu Oxford, Tavi Clonda a postat nouă – le găsiți în galeria foto a articolului – iar la descriere a pus următorul mesaj: “Azi, primul suflet care ne-a mângâiat sufletele și casa, și familia, din păcate, a încetat să o facă… R.I.P. Oxford, my dog, my bodyguard, my boy! (Odihnește-te în pace, Oxford, câinele meu, bodyguardul meu, băiatul meu!)”. Mădălin Ionescu, nașul cuplului, le-a lăsat următorul comentariu: “Vaiiii !!! Nu pot sa cred !!! Îmi pare atât de rău!…. Călătorie lină spre stele, Oxy!”.

“E o pierdere așa de mare să-ți pierzi un «prieten»; și eu am trecut printr-o așa mare, îl plângem și acum după ani întregi”, “Îmi pare foarte rău. Și noi avem o pisicuță și e sufletul nostru. Animalele ne dăruiesc uneori mai multă iubire decât oamenii”, “Suflete minunate… Avem și noi unul și îl iubim tare mult… Chiar nu știu care este media de vârstă pe care o trăiesc, dar sunt o specie tare sensibilă oricum… Cel puțin al nostru așa este… Ne-am atașat tare mult de el, pentru că l-am primit cadou când eram însărcinată cu fetița… Atunci încăpea într-un pumn… Acum e bestia noastră alintată” sunt doar trei mesaje primite de celebrul cuplu de la apropiați și fanii lor.