Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut singură manichiura! Prezentatoarea de la Mireasa a povestit ce s-a întâmplat: „Acum plătesc” / FOTO

Gabriela Cristea a povestit pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă cumplită. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că a fost nevoită să își facă singură unghiile, iar ce a urmat după este de coșmar. Bruneta a făcut o alergie de pe urma căreia mâinile i s-au umflat vizibil, starea generală este una urâtă, iar pe picior a precizat că i-a apărut și o eczemă.

  • Gabriela Cristea a făcut o alergie după ce și-a făcut manichiura
  • Vedeta de la Antena Stars a povestit totul pe Internet

Gabriela Cristea se confruntă în aceste momente cu o situație foarte dificilă și neobișnuită. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că, din păcate, manichiurista ei nu a mai fost în București pentru a se îngriji de unghiile brunetei, motiv pentru care aceasta a luat oja în mâini și și-a făcut singură manichiura. Ce a urmat după este de coșmar pentru prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea a dezvoltat o alergie groaznică

Din păcate, Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă și le-a dezvăluit fanilor care este acum starea ei de sănătate. Pe lângă faptul că are mâinile foarte umflate și abia le poate mișca, bruneta a mai precizat că are o stare generală foarte rea, iar pe picior i-a apărut și o eczemă care nu îi mai dă pace. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că alergia s-a declanșat foarte repede, în doar câteva ore. Ba mai mult, prezentatoarea TV nici nu a putut dormi noaptea trecută din cauza durerilor de mâini.