Fulgy s-a “curățat” grav la cazino. Suma imensă pe care a pierdut-o singură seară

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a dispărut din lumina reflectoarelor și, în prezent, duce un stil de viață sănătos. A scăpat de vicii după ce a fost internat într-o clinică din Spania, unde a primit ajutor.

Invitat la un post de televiziune, Fulgy a povestit cum a reușit să-și schimbe stilul de viață. Până în urmă cu mai multe luni era dep…endent de dro…guri și de jocurile de noroc, în prezent este un tânăr model. S-a schimbat total după ce a stat internat într-o clinică din Spania.

Revenit în România, și-a schimbat anturajul și a lăsat în urmă trecutul cu care nu se mândrește. “Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu ma mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy: “Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino”
Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani susține că a ajunsese de nerecunoscut din cauza faptului că nu a avut niciun prieten adevărat, care să-i ofere un sfat bun la momentul potrivit.

“Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum dro….guri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe