Fulgy nu mai ține cont de nimic. Cum i-a răspuns mamei lui care l-a rugat să înceteze să se filmeze pe stradă

Comportamentul lui Fulgy se răsfrânge, se pare, și asupra părinților lui care încearcă să-l scuze și fac tot posibilul să-l readucă pe drumul cel bun.

Într-o filmare scurtă, făcută chiar de către el, Fulgy apare vorbind urât cu mama lui, Viorica de la Clejani.

I se adresează într-un mod care nu îi face cinste, în contextul în care Viorica îi cere să nu mai filmeze și să nu publice imaginile.

Cum vorbește Fulgy cu mama lui, Viorica de la Clejani
Pe ce cânți, fă, tu? o întreabă Fulgy pe mama lui, Viorica de la Clejani, într-o filmare scurtă care a apărut pe Internet. Tânărul de 23 de ani pare că nu mai ține cont de nimeni și de nimic, chiar dacă părinții lui i-au fost și îi sunt alături și în aceste momente de rătăcire.

În ciuda problemelor pe care Fulgy le face părinților lui, atât Viorica cât și Ioniță îl apără și spun că îi vor fi alături mereu.

În paralel cu situația delicată în care îi pune fiul lor, cei doi artiști sunt într-o campanie de promovare a noii piese semnată Viorica și Ioniță din Clejani. Cei doi au fost invitați în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani unde au vorbit și despre fiul lor.

Este foarte greu, cel puțin pentru mine. Sunt mama lui. Am spus și repet. O să am grijă de el până o să închid ochii pe acest pământ. E băiatul meu, e copilul meu și sunt mama lui. Mie nu mi-e frică pe lumea asta decât de Dumnezeu. În fața lui Dumnezeu dau explicații și am să am grijă de băiatul meu ca de ochii mei din cap, a spus Viorica de la Clejani.

Ioniță explică de ce Fulgy are acest comportament
Ioniță are o explicație pentru comportamentul băiatului său. Artistul spune că Fulgy încearcă să se promoveze în România, în stilul Snoop Dog și Kim Kardashian, făcând referire la scandaluri. Ioniță a declarat că fiul său este nemulțumit că nimeni nu a scris despre lucrurile bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

El a venit și mi-a spus mie: Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva de mine? Și studiam patru ore pe zi. Când am făcut emisiunea mea online, a vorbit cineva despre mine? Acum sunt în trending, ia uite câte vizualizări am, a spus Ioniță.

Vorica și Ioniță de la Clejani încearcă să îl convingă pe fiul lor că a ales un drum greșit de a se promova și că nu asta este soluția potrivită și bună pentru el și pentru viitorul lui.