Fotografii cu tanara care nu iese din casa nemachiata. Cum arată cu machiaj

Abigail Collins, este o tanara de 19 ani care pierde doua ore pe zi pentru machiajul menit sa ii ascunda acneea severa. Tanara s-a confruntat cu probleme mari cauza acestui aspect. A devenit o persoana timida si spune ca nu mai are incredere in ea.

Inca de la varsta de 10 ani, cand a inceput sa se confrunte cu probleme grave ale tenului, tanara a fost har.t.uita de colegi. Acum, studenta la cri.m.inalistica din Glasgow sustine ca viata la universitate i-a dat curajul sa renunte la machiar din cand in cand.

Abigail Collins, este o tanara de 19 ani care pierde doua ore pe zi pentru machiajul menit sa ii ascunda a.c.neea se.v.era. Tanara s-a confruntat cu probleme mari cauza acestui aspect. A devenit o persoana timida si spune ca nu mai are incredere in ea.

Cu toate acestea, ea se teme sa isi caute jumatatea, intrucat simte ca ar putea fi acuzata de barbati ca ii induce in eroare.

 

„M-am chinuit sa fiu intr-o relatie, intrucat eram constienta de problemele pe care le am si cum arat. Asa ca am incercat sa evit asta. Nu ies la intalniri pentru ca nu vreau ca cineva sa ma acuze ca ii pacalesc sau ca nu sunt sincera cu privire la cum arat. E atat de dificil sa inteleg cum ma percepe o alta persoana”, a spus ea.

Cand era eleva, marturiseste ca intarzia adesea la ore, pentru ca petrecea doua ore aplicand machiaj pe zonele cu probleme.

„A fost foarte dificil sa imi accept pielea si sa face ceea ce fac adolescentii normali. In timpul scolii, simteam ca nimeni nu vrea sa se asocieze cu mine din cauza felului in care aratam. Aveam foarte putin prieteni si o viata sociala restransa. Simtem ca trebuie sa vin machiata la scoala si intarziam pentru ca imi lua doua ore sa ma pregatesc.”

 

La facultate, insa, a descoperit ca ceilalti colegi nu sunt la fel de preocupati de cum arata tenul ei, comparativ cu cei din liceu. Acest lucru i-a dat curaj si incredere sa renunte uneori la machiaj. Iar cel mai important lucru, tanara a reusit sa vorbeasca deschis despre acest subiect si sa ofere imagini cu ea complet nemachiata publicului.

„Cand esti student nu ai foarte mult timp sa te pregatesti dimineata, asa ca a trebuit ca in unele zile sa merg la cursuri fara machiaj. Acum sunt rare momentele cand vin machiata la facultate”, a mai spus tanara.