FOTO / VIDEO EXCLUSIV! Cristian Popescu Piedone, gest impresionant de 1 Decembrie, în Parcul Carol I

Este Ziua Naţională a României şi Centenarul Marii Uniri, iar Cristian Popescu Piedone a făcut un gest emoţionant, în Parcul Carol I din Capitală.

Este Ziua Naţională a României şi Centenarul Marii Uniri, iar Cristian Popescu Piedone a făcut un gest emoţionant, în Parcul Carol I din Capitală.

Paparazzii www.spynews.ro l-au surprins fostul primar al Sectorului 4 din București, Cristian Popescu Piedone, îmbrăcat în haine populare, în timp ce mergea la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I pentru a depune o coroană de flori. Acesta a stat preţ de câteva minute în faţa Mormântului Ostașului Necunoscut, apoi a schimbat câteva vorbe cu oamenii prezenţi în Parcul Carol I.

Astăzi are loc parada militară de 1 decembrie din București care marchează Ziua Națională a României și Centenarul și se desfășoară cu 4000 de militari, 200 de vehicule și 50 de aeronave. Au loc ceremonii în toată ţara. Ministerul de Interne estimează că 550 de mii de români vor fi prezenți la manifestările de Ziua Națională și Centenar în toată țara.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.