FOTO / TOP 100: Antonia se clasează în primele zece cele mai frumoase femei din lume! Rihanna este pe locul 21

Antonia se clasează în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume 2018. Cu toate că printre participante s-au numărat nume sonore de la Hollywood şi din industria muzicală, Antonia a reuşit să le subclaseze şi s-a poziţionat pe locul 11.

Antonia se clasează în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume 2018. Cu toate că printre participante s-au numărat nume sonore de la Hollywood şi din industria muzicală, Antonia a reuşit să le subclaseze şi s-a poziţionat pe locul 8.

Nu este prima oară când Antonia ajunge în topurile de frumuseţe internaţională.

Timp de cinci ani la rând, una dintre cele mai prestigioase publicații internaționale, Independent Critics, a inclus-o pe lista celor mai frumoase chipuri din lume.

În clasamentul celor mai frumoase femei din lume, „Top 100 Most Beautiful Women 2018”, Antonia a reușit performanța de a ocupa locul 8, câștigând în fața multor nume sonore.

În faţa Rihannei, care a ocupat poziția 21, dar și în fața Keirei Knightley, a Selenei Gomez, a supermodelului Sara Sampaio și a lui Gigi Hadid.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.