FOTO / Maria Ilioiu, ispita de la „Insula iubirii”, a lăsat la o parte ținutele sexy de 1 Decembrie! Cum au reacționat fanii

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula iubirii”, este cunoscută pentru ținutele hot și sexy pe care le poartă, însă, de data aceasta, ispita a ales o ținută cumințică și a postat fotografia pe rețelele de socilizare. Fanii acesteia au reacționat imediat!

aria Ilioiu, ispita de la „Insula iubirii”, este cunoscută pentru ținutele hot și sexy pe care le poartă, însă, de data aceasta, ispita a ales o ținută cumințică și a postat fotografia pe rețelele de socilizare. Fanii acesteia au reacționat imediat!

Maria Ilioiu este cunoscută pentru ținutele sale super senzuale și sexy, dar de data aceasta a ales să poarte haine cu o aliură decentă. Ispita a ales să se îmbrace cu un pulover de culoare roz, iar, pe dedesubt, cel mai probabil, cu o cămașă albă care are volane în zona bustului. De asemenea, s-a asortat cu o bentiță cu modele florale, care duc cu gândul la straiele românești. Aceasta nu a lăsat la o parte cosmeticele, alegând să poarte un ruz în ton cu nuanța puloverului și cercei negri.

Fanii și admiratorii acesteia i-au comentat Mariei la fotografia postată pe rețelele de socializare.