FOTO. Adrian Mutu are urmaș pe măsură! Fiul cel mare îl copiază întru totul pe “Briliant”

Adrian Mutu este un fotbalist de excepție, dar și un mare cuceritor, căci așa i s-a dus vorba-n lumea mondenă. Tehnicianul român se poate declara un tătic fericit şi tare mândru de copiii lui! Fostul jucător de fotbal are doi băieţi şi două fete, copii rezultați în urma celor trei căsnicii. Fiul cel mare îl copiază întru totul pe “Briliant”. Nu se poate spune că este neapărat bine, pentru că uneori viciile degradarea treptată a sănătății. Ce a făcut mai exact urmașul lui Mutu aflați din textul de mai jos.

Adrian Mutu are urmaș pe măsură!

Adrian Mutu are doi băieți și două fete și este în culmea fericirii. Din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat pe nume Mario, care a locuit un timp în Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe  Adriana Lea și Maya Vega. Tiago, băiatul cu actuala soție, Sandra.

Încă nu se știe dacă vreunul dintre cei doi urmași îi vor duce numele mai departe în fotbal. La fel de bine numele de Mutu ar putea fi dus din nou pe gazon de una dintre fetele ”brialiantului”, care ar putea alege o carieră în fotbal. Cert este că toți copiii lui Adrian Mutu sunt foarte frumoși. Cel mai tânăr membru al familiei Mutu este Tiago, băiețelul de patru ani pe care actuala soție, Sandra Mutu, i l-a dăruit.