FOTO / Acum este o femeie superbă, dar cum arăta Cristina Ich când avea 16 ani!

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Silueta sa de vis şi trăsăturile cu care a înzestrat-o mama natură au propulsat-o în topul celor mai apreciate femei din România.

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Silueta sa de vis şi trăsăturile cu care a înzestrat-o mama natură au propulsat-o în topul celor mai apreciate femei din România.

Cristina Ich

În imagine se poate vedea cum Cristina Ich este neschimbată, are aceleaşi trăsături, buzele sunt la fel, nesuferind nicio îmbunătăţire, astfel că aceasta a vrut să le arate încă o dată fanilor că este naturală. Chiar dacă era o adolescentă, ne putem da seama că Cristina Ich era o frumuseţe de mică, aspect ce s-a păstrat şi cu trecerea anilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

O.P.

a fost criticată de multe ori pentru că şi-ar fi făcut operaţii estetice, iar vedeta a explicat de fiecare dată că nu a u umblat la chipul ei şi că aşa arată ea. O nouă dovadă vine în acest sens, asta pentru că Cristina Ich le-a arătat fanilor o poză cu ea de la vârsta de 16 ani.