Fotbalistul Antonio Sefer are o mamă extrem de frumoasă. Cum arată Geanina Sefer și ce relație au cei doi

Fotabilistul Antonio Sefer are 21 de ani și se mândrește cu o mamă extrem de frumoasă. Geanina Sefer are 44 de ani, iar cei doi au o relație foarte specială.

Antonio Sefer este atacant în echipa Rapid, iar unul dintre cei mai înfocați susținători este mama sa. Geanina Sefer are 44 de ani și este o femeie superbă, iar când au văzut-o pentur prima dată mulți oameni au crezut că este sora sau iubita fotbalistului.

Antonio Sefer și mama lui au vorbit la Digisport despre relația specială pe care o au.

„Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ‘ce face mama, nu ce fac eu’, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club. Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama! Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a spus tânărul fotbalist.

Geanina Sefer a mărturisit că este o mamă împlinită, fiind foarte mândră de rezultatele fiului său.

”Relația noastră este specială. El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlintă mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui. Nici aici, nici când am fost în Olanda. Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui”

Genina Sefer a vorbit și despre începuturile în fotbal ale fiului său. Femeian și-a aminitit cum ea l-a dus de când era mic la un club de fotbal și de atunci la susținut în evoluța sa sportivă.

PE ACEEAȘI TEMĂCu ce se ocupă Bănel Nicoliță în SUA. S-a aflat ce face ca să căștige bani șă-și achite datoriile și ce sume încasează