Fosta iubita a lui Gheorghe Turda, bolnava! Si-a anulat toate evenimentele

Nicoleta Voicu, fosta iubita a lui Gheorghe Turda, a scris pe o retea de socializare ca nu se simte foarte bine, asa ca pentru o perioada isi doreste numai liniste, astfel ca si-a anulat toate emisiunile unde trebuia sa fie prezenta. Probabil, intepreta de muzica populara se simte coplesita de toate evenimentele mai putin placute din viata sa, printre care si despartitea de indragitul artist.

Fosta iubita a lui Gheorghe Turda a scris pe o retea de socializare ca este bolnava

„Doua emisiuni saptamana aceasta si doua saptamana viitoare. Vor fi reprogramate. Cand, nu va pot spune acum. Voi raspunde si voi onora toate emisiunile la care voi fi invitata, dar pentru o perioada am nevoie de o pauza.  O stare de rau generala, oboseala si dorinta aceea de nimic. Cred ca am si o fiere care trage semnale grave de alarma. Am certitudinea ca nu le pot ignora la infinit.

M-au durut toate cate au fost si, de parca nu era destul, au venit la pachet cu tradari din partea oamenilor la care nu ma asteptam. Prietene dragi, oameni cu care am colaborat, carora nu le am spus NU niciodata, dar care n au putut raspunde cu aceeasi fata a monedei. Doare si doare rau.Pentru o perioada imi doresc liniste!!!”, a scris Nicoleta Voicu in mediul online.

”Am ales sa-l las cu lumea”

Va reamintim ca Nicoleta si Gheorghe Turda s-au despartit la inceputul lunii martie, dupa ce totul parea ca revine la normal. Cei doi au decis ca drumurile lor sa se desparta din cauza dezechilibrului dintre ei, Nicoleta acuzandu-l pe artist ca ar fi mintit in presa in legatura cu darul pe care i l-a luat de ziua lui, dar si de multe alte nereguli din relatia lor. „Acesta a fost cadoul meu. Nu sunt de firma, ca borseta despre care a vorbit, dar nu exista ca si cadou din partea mea.

Din putinul pe care-l mai am, am rupt o suma modica pentru el dar destul de importanta pentru mine, si mult suflet, pentru acel aranjament de flori. Nu am fost prima care i-a urat „la multi ani!”, ci ultima, pe la orele 21.00.Am ales sa-l las cu lumea, stiind cat de importanta este pentru el lumea si nu Nicol. Totul a fost un raspuns la dorinta lui de a ne impaca, exprimata public. Pentru domnul Turda totul trebuie sa fie de firma si pompos, asta exprima valoarea omului si se ridica la nivelul lui, raportat la castigurile sale, nu la suflet”, a explicat Nicoleta Voicu, pentru spynews.ro.