Forma buzelor îți spune cine ești: o femeie ambițioasă sau soția ideală

Caracterul feminin este un lucru schimbător, imprevizibil și imposibil de înțeles – cred unii, însă nu este chiar așa. Există o modalitate de a determina ce fel de femeie ai în fața ta. Este suficient să-i privești buzele, care fără cuvinte pot spune multe despre ea.

Ți-am pregătit un test pentru determinarea caracterului după forma buzelor. Privește imaginea și alege forma buzelor care seamănă cel mai mult cu a ta.

1.Adori aventurile
Ești o femeie cochetă și seducătoare. Nu poți trăi fără aventuri. Adesea acționezi imprudent, însă, dacă este necesar, îți păstrezi calmul. Nu te plictisești niciodată!

2.Femeia optimistă

Nu ești doar o femeie optimistă, ești întruchiparea absolută a pozitivismului. Privești lumea prin vălul binelui și cauți întotdeauna părțile pozitive în oameni. Uneori, o astfel de abordare îți aduce surprize neplăcute, dar nu ești obișnuită să fii tristă mult timp, vei uita repede totul și te vei simți din nou bine.

3.Cea mai bună prietenă

Ești o femeie și fermecătoare. Oamenii nu pot rezista farmecului tău și doresc mereu să comunice cu tine. De aceea, ai atât de mulți prieteni.

Nici tu nu ești împotrivă să comunici și să-ți faci prieteni noi. Doar că pentru oamenii care te înconjoară îți consumi toată energia. Nu uita să-ți lași și ție uneori ceva.

4.Femeia ambițioasă

Ai un caracter dur și puternic. În plus, ești foarte ambițioasă și depui mult efort să cucerești culmi noi. Ai nevoie de tot ce este mai bun și în cantități cât mai mari. Aspirația nu este rea, însă totul are un preț. Nu călca peste cadavre pentru a-ți atinge obiectivele.

5.Femeia inteligentă

Posezi o inteligență și o gândire logică incredibilă. Mintea ta este flexibilă, rapidă și pragmatică. Ai un milion de idei pe care vrei să le realizezi. Cu greu poți găsi un prieten mai bun decât tine. Gândurile tale sunt întotdeauna pure, iar intențiile sincere.

6.În căutarea iubirii

Iubirea – este sensul vieții și esența ta interioară. Acest sentiment luminos întotdeauna este în inima ta și ai necesitatea să-l împărtășești. Trebuie să iubești pe cineva și să primești multă dragoste în schimb. Sentimentele tale sunt pure și sincere. Iar frica ta cea mai mare este să rămâi singură și mai devreme sau mai târziu asta te poate răni rău.

7.Femeia egoistă

Trăiești pentru tine și pentru plăcerile tale, însă asta nu te face o persoană rea. Știi cum să iubești și să ai grijă de ceilalți, însă confortul personal este mai important. Adori lucrurile mici plăcute, ele îți fac viața armonioasă și corectă. Ai o lume interioară bogată și complexă, de aceea tinzi ca în ea să domnească armonia.

8.Soția ideală

Ești o femeie dezinteresată. Pentru tine cel mai important lucru este familia. Ai grijă de toți și de toate, trăiești pentru alții și ești gata să te sacrifici de nenumărate ori, doar ca să le fie bine celorlalți. Aduci bunătate și bucurie oamenilor dragi, ești iubită, iar acest lucru te face fericită.

9.O stea

Îți place să fii centrul atenției. Dacă apari undeva, trebuie să strălucești mai tare decât toți. Ții pasul cu moda, îți plac haine frumoase, machiajul strălucitor și coafurile extravagante. Ești o adevărată stea.