Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret. Când a avut loc marele eveniment

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Juratul X Factor și superba mulatră s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an, iar chimia dintre ei a fost evidentă încă de la prima întâlnire.

Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor și preferă să nu o expună în luminile reflectoarelor. Recent, artistul și-a luat inima în dinți și i-a surprins pe fani cu o veste de-a dreptul surprinzătoare.

În cadrul unui podcast HappyFishTV, Florin Ristei a mărturisit faptul că s-a logodit cu iubita lui în mare secret și a ținut acest lucru ascuns până acum.

Deși nu a trecut foarte mult timp de când au confirmat că formează un cuplu, Florin Ristei și Naomi Hedman au făcut marele pas spre o viață lungă împreună. Într-un podcast HappyFishTV, artistul a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe femeia care l-a cucerit cu frumusețea ei, însă surpriza cea mare a venit atunci când a mărturisit că s-a logodit în secret cu superba mulatră.

„M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut.”, a spus Florin Ristei, vizibil entuziasmat de decizia pe care a luat-o, conform podcastului HappyFish Tv.

Fanii din mediul online au observat superbul inel de logodnă pe mână mulatrei chiar la nunta lui Dani Oțil, însă artistul și iubita lui nu au oferit prea multe detalii atunci.

De asemenea, se pare că cei doi și-au făcut și planuri pentru nuntă. Juralul X Factor a dezvăluit faptul că își dorește ca în deschiderea marelui eveniment își dorește să cânte Bruno Mars, în timp ce superba lui iubită este de o altă părere. Naomi Hedman o adoră pe Loredana.

Florin Ristei a mai mărturisit că femeia care l-a cucerit se trage dintr-o familie de muzicieni, tatăl ei este percuționist. Mai mult decât atât, frumoasa mulatră mai are trei surori care au o carieră în industria muzicală.

Juratul de la X Factor și fosta concurentă din echipa Deliei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii. Deși chimia dintre ei era una extrem de puternică, deci doi au așteptat momentul potrivit pentru a se apropia unul de celălalt.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

La scurt timp după ce și-a cunoscut marea dragoste, Florin Ristei a decis să o prezinte pe Naomi Hedman mamei lui, care a fost extrem de încântată să o cunoască pe superba mulatră.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a mai adăugat el.

Chiar dacă relația lor a luat prin surprindere pe toată lumea și a provocat un val de reacții, artistul a dezvăluit că nu pune preț pe ceea ce spun ceilalți.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.”, a completat el.