Florin Cîţu, despre al patrulea val de COVID-19: Nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin. Trebuie doar să ne vaccinăm

Premierul Florin Cîţu susţine că valul patru al pandemiei de coronavirus nu se poate justifica atâta vreme cât în România sunt disponibile mai multe tipuri de vaccin împotriva COVID-19. “Trebuie doar să ne vaccinăm”, a completat premierul.

Valul patru COVID-19 este nejustificat, consideră premierul Florin Cîţu, care îndeamnă românii să se impunizeze cât mai repede împotriva virusului SARS-COV 2.

Întrebat despre măsurile luate de Guvern în condiţiile în care românii se înghesuie în staţiunile de pe litoral, premierul a spus că vaccinarea este singura metodă pentru a evita răspândirea virusului SARS-COV 2.

„Chiar sunt bucuros că românii se bucură de facilităţile pe care le are România în domeniul tutirstic. Asta iarnă România a fost una dinte singurele ţări din Europa care a avut deschis sezonul turistic şi am fost prima ţară care a relaxat condiţiile şi a avut şi vaccin la liber. Din punctul meu de vedere, valul 4 nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin. Trebuie doar să ne vaccinăm”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a făcut un apel la liderii politici şi la cei care critică actuala campanie de vaccinare să se se implice astfel încât numărul persoanelor imunizate să crească.

„Dacă va fi nevoie voi merge iaraşi prin ţară. Nu l-am văzut nici pe preşedintele PSD, nici pe cei care critică această campanie să fi făcut un minim efort pentru a susţine această campanie de vaccinare. (…) Doar dacă ne vaccinîăm putem să scăpăm de pandemie”, a mai spus premierul. scrie romaniatv.net