Fiul Vioricăi Dăncilă a postat o fotografie sugestivă cu mama lui. Cum apare fostul premier al României

Alegerile Prezidențiale 2019 au fost câștigate de Klaus Iohannis, acesta asigurându-și cel de-al doilea mandat la Cotroceni, iar ”ecourile” nu s-au stins. În PSD, apele s-au tulburat după comunicarea rezultatelor finale, însă Viorica Dăncilă încearcă să ”meargă mai departe”, cum se spune, considerând că a pierdut doar o bătălie, nu și războiul.

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a postat în mediul online o fotografie care sugerează chiar încrederea pe care Viorica Dăncilă o are în forțele proprii. Victor a dorit să îi fie alături și să o spijini printr-o fotografie care să sugereze tocmai atitudine îndrăzneață și capacitatea de a trece peste eșecul întregistrat la alegeri.

Poză de album cu Viorica Dăncilă în tinerețe

În urmă cu ceva timp, Viorica Dancilă a dat publicității o poză de album în care apare alături de fiul adoptat și soțul său. Când a fost realizată fotografia, ea avea vârsta de 29 de ani.

“După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei. La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a declarat fostul premier în cadrul unui interviu mai vechi.